Yhteystiedot

Hoivapari Oy
Y-tunnus 2768947-7
Sinisiipi 17
70900 TOIVALA

044-9817399 (Johanna)
050-4089527 (Arto)

Johanna Kilpiö

Sairaanhoitaja
Puh. 044-9817399
johanna@hoivapari.fi

Olen syntynyt vuonna -74 Haapavedellä pohjois-pohjanmaalla. Sieltä muutin ensin opintojen perässä Kokkolaan ja opintojen loputtua mieheni kotikonnuille pohjois-savoon. Ammatiltani olen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt vaikeavammaisten sekä vanhusten parissa. Sydäntäni lähellä on vanhusten ja muiden apua tarvitsevien auttaminen.
Aiemmin olen käynyt myös kaupallisenalan koulutuksen sekä koti- ja laitosalan koulutuksen. Näillä aloilla olen työskennellyt myös mutta tunsin kutsumusta hoitoalaan.
Perheeseeni kuuluu sairaanhoitaja aviomieheni lisäksi kuusi lasta ja liuta eläimiä.
Aina kun aikaa jää niin harrastuksiini kuuluu ratsastus, lenkkeily, kuntosali, jumppa ja koirat. Luonto ja maaseutu ovat myös lähellä sydäntäni ja siellä liikun mielelläni. Myös leipomisen voisi sanoa harrastuksiini, niin mieluista se on.

Arto Kilpiö

Sairaanhoitaja
Puh. 050-4089527
arto@hoivapari.fi

Olen syntynyt vuonna -72 Kuopiossa. Ensimmäiseksi valmistuin sähköasasentajaksi mutta tunsin jo tällöin kutsumusta hoiva-alaa kohtaan. Laitosasentajan hommia olen tehnyt kahden vuoden ajan ennen kuin valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna -99.
Minulla olen lähes 20 vuoden kokemus kysiltä. Olen työskennellyt lähinnä sisätautipuolella jossa pääpaino on vanhustyössä.
Olen kokenut vanhusten parissa työskentelyn omaksi.
Olen suurperheen isä ja lapsia minulla on kuusi.
Vapaa-aikani menee suurimmaksi osaksi lasten harrastuksien parissa sekä koirien kanssa.